V Limbušu pri Mariboru, po kateri pelje Podpohorska vinska cesta, se nahaja Restavracija Vnukec. Skozi leta kreativnega delovanja smo v njej ustvarili gastronomsko zgodbo, v kateri se prepletajo regionalna, hišna in sezonska kulinarika. Naši gostje nas poznajo po babičini domači kuhinji, pristnih domačih jedeh, mesnih in ribjih specialitetah in okusnih sladicah, s sezonskimi in tematskimi jedmi pa skušamo zadovoljiti tudi tiste, ki ne jedo mesa in mesnih izdelkov. Pestro kulinarično ponudbo dopolnjujemo z bogatim izborom kvalitetnih vin, ki ob izbrani hrani pobožajo vaša čutila in poskrbijo, da nas ne zapustite ravnodušni!

Za vas pripravljamo poslovna in tedenska kosila, jedi po naročilu – a la carte, družinska srečanja, praznovanja obletnic in drugih življenjskih dogodkov in poskrbimo, da le-ta za vas in nas ostanejo prijetno doživetje.

Ob sobotah in nedeljah vam je od 12.00 do 16.00 na voljo pester samopostrežni hladno-topli bife. V ponedeljek in torek po dogovoru obratujemo tudi za večje skupine.

Dobrodošli pri nas!

Ekipa Vnukec

Spletna stran: http://vnukec.eu/
Naslov: Restavracija Vnukec
Ob Blažovnici 86
2341 Limbuš – SLO

Telefonska: +386(0)2 614 22 00
Email: restavracija@vnukec.eu

image
image
image
image
image
image